Om oss

MålaBromma är ett företag med stor kompetens och erfarenhet inom bygg och måleri. Vi är ett företag som har hela Stockholm som arbetsområde. Vi är ett erfaret och kundmedvetet serviceföretag med en enkel affärsidé: vi ska förse våra kunder med just den kompetens de behöver för sina specifika behov.

En stor fördel med att anlita oss för fasadmålning eller någon annan av våra måleritjänster är att vi har breda och varierade kompetenser inom företaget. Det är alltid krävande och kostsamt att anlita flera olika entreprenörer till ett uppdrag. Vi kan skapa en helhetslösning för dig. med hjälp av våra breda kunskaper och stora nätverk kan vi hjälpa dig hela vägen – men du behöver bara ha kontakt med oss.

MålaBromma

Vi arbetar åt privatpersoner och företag

Vi har genom hårt arbete och ett ständigt fokus på kundens bästa skaffat oss många nöjda kunder genom åren. Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner som företag och har ett nära samarbete med mäklarfirmor, BRF:er och lokala småföretagare.

Du är givetvis mer än välkommen att etablera kontakt med någon av alla våra referenser. Vill du veta mer om oss, hur vi arbetar och vad du kan förvänta dig så är en kontakt med en tidigare kund det bästa sättet. Vi är stolta över att ha så pass många referenser. Det handlar om nöjda kunder och det är således ett bevis på att vi utfört vårt jobb på bästa möjliga sätt. Förhoppningen är att även du blir en av dessa efter den fasadmålning vi utfört hos dig.

Vi vet fastigheters värde och hur man tar hand om dem! Vi erbjuder såväl nöjd kund-garanti som gör att vi rättar till eventuella fel kostnadsfritt. Du som kund och dina behov står i centrum. Våra jobb står sig över tid och det är en investering.

Professionell fasadmålning som höjer värdet på huset