Om oss

Om företaget

K3 är ett företag med stor kompetens och erfarenhet inom bygg. Vi är ett företag som har hela Stockholm som arbetsområde. Vi är ett erfaret och kundmedvetet serviceföretag med en enkel affärsidé: vi ska förse våra kunder med just den kompetens de behöver för sina specifika behov.

En stor fördel med att anlita oss är att vi har breda och varierade kompetenser inom företaget. Det är alltid krävande och kostsamt att anlita flera olika entreprenörer till ett uppdrag. Vi kan skapa en helhetslösning för dig. med hjälp av våra breda kunskaper och stora nätverk kan vi hjälpa dig hela vägen – men du behöver bara ha kontakt med oss.

Vi arbetar åt privatpersoner och företag

Vi har genom hårt arbete och ett ständigt fokus på kundens bästa skaffat oss många nöjda kunder genom åren. Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner som företag och har ett nära samarbete med mäklarfirmor, BRF:er och lokala småföretagare.

Vi vet fastigheters värde och hur man tar hand om dem! Vi erbjuder såväl nöjd kund-garanti som gör att vi rättar till eventuella fel kostnadsfritt. 

Professionell fasadmålning som höjer värdet på huset