Övriga tjänster

Bygg, renovering och fastighetsförvaltning

Vid sidan av fasadmålning och en rad andra kompetenta måleritjänster erbjuder vi även en rad olika tjänster inom renovering och bygg.

Inom bygg och renovering kan vi erbjuda de tjänster som räknas upp nedan. 

Våra tjänster inom bygg och renovering:

Altanbyggen - Låt oss hjälpa dig att bygga en snygg altan eller uteplats. Med oss försäkras både kvalitet och tidsplan. 

Badrums- och köksrenovering - Vi har långt erfarenhet och kompetens av renoveringar. Låt oss träffas och diskutera dina behov och önskemål så sköter vi resten. Våra skickliga hantverkare kommer att göra underverk med det gamla och slitna köket eller badrummet. 

Totalentreprenad - Vi tar hand om hela projektet från start till mål. Vi är vana med med stora renoveringar och nybyggnationer så du kan vara helt lugn. 

Fönsterrenovering - Vi är certifierade fönsterexperter som ser till att du får täta, hållbara, energieffektiva och estetiskt tilltalande fönster vid en fönsterrenovering

Takrenovering - När taket blivit slitet eller skadat krävs en takrenovering. Vi kan renovera alla sorters tak, som till exempel tegel-, plåt- och plåttak. 

 

Vår stora styrka är det samlade konceptet, vi erbjuder professionella och konkurrenskraftiga alternativ för olika former av uppdragsservice. Kontakta oss gärna på telefon om du vill veta mer!

Stockholm

Professionell fasadmålning som höjer värdet på huset